لیست اختراعات سيدهادي حسيني


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 12
تاریخ اظهارنامه: 1391/02/02
مالک/مالکان: سيدهادي حسيني
تاریخ ثبت: 1391/10/06
مخترع/مخترعان: سيدهادي حسيني
خلاصه اختراع:

بهينه سوخت ماشين هاي بنزين سوز و گاز سوز مشكلات زير بوجود مي آيد الف – خنك بودن گاز cng در حين سوخت ب- عدك سازگاري گاز cng با قطعات موتور خودرو ج- عدم كشش و شتاب آن در مواقع ضروري د- تعميرات نا به هنگام و زودرس موتور قبل از موعد مقرر ه- مصرف سوخت بيشتر به نسبت ساخت كمتر و-كم كردن روغن موتور خودرو بعلت پايين بودن غلظت سوخت ي- تركيب مقداري بنزين با گاز cng كه از راه سوپاپها وارد اتاقك انفجار مي شود غلظت سوخت را در اتاقك انفجار زياد مي كند مشكلات طرح شده تا حدالامكان حل مي نمايد كه در زير به مزاياي آنها اشاره مي شود 1-شتاب اتومبيل زياد مي شود 2- چون اتاقك انفجار تحت تراكم سوخت غليظ تري قرار مي گيرد روغن نمي تواند از لا بلاي رينگ ها و بوش ها و سيلندرها وارد اتاقك انفجار شود 3-چون گاز cng و بنزين تركيب مي شوند و همزمان مي سوزد قدرت موتور بالا مي رود و فشار به اتومبيل وارد نمي شود و باعث استهلاك قطعات نمي شود 4-چون بنزين و گاز تركيب مي شوند در سربالايي ها موتور كم نمي آورد و گاز اضافي مصرف نمي شود و در نتيجه سوخت كمتري مصرف ميشود و مسافت بيشتري طي مي شود 5-چون بنزين با آلياژ قطعات سازگار تري دارد عمر موتور و تعمير اتزود رس قبل از موعد مقرر موثر مي باشد

تاریخ اظهارنامه: 1393/11/21
تاریخ ثبت: 1394/08/09
خلاصه اختراع:

يكي از تقسيم بندي هاي رايج مولكول هاي موجود در نفت خام، تفكيك آن به چهار گروه Saturates، Aromatics، Resins و Asphaltenes مي باشد. اين تقسيم بندي كه با نام SARA Fractionation شناخته شده است، بر اساس قطبيت گروه هاي مولكولي ذكر شده مي باشد كه در آن مواد اشباع (Saturates) ناقطبي و آسفالتين ها بسيار قطبي هستند. دستگاه سارا اكستركتور كه در آن كروماتوگرافي ستوني با استفاده از خلا و چرخش خودكار حلال در سيستم صورت مي گيرد، پس از راه اندازي توسط كاربر، قادر به شستشوي مداوم و خودكار ستون ماده جاذب حاوي نمونه نفت خواهد بود. چرخش خودكار حلال باعث صرفه جويي در وقت كاربر (عدم نياز به دستگاه هاي ديگر جهت جدا نمودن حلال و استفاده ي مجدد از آن) و همچنين هزينه ي مصرفي (عدم نياز به حلال تازه) مي شود. استفاده ي همزمان از خلا سرعت عبور حلال از ستون را افزايش داده و در نتيجه موجب تسريع روند استخراج تركيبات ساراي نفت مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1396/05/01
تاریخ ثبت: 1396/05/01
مخترع/مخترعان: سيدهادي حسيني
خلاصه اختراع:

خلاصه توصيف استفاده از ضايعات لبني بصورت مكمل در خوراك دام، طيور و آبزيان توليد محصول در سه فاز نرم افزاري، سخت افزاري و بررسي آزمايشگاهي تركيب نهايي قابل دسته بندي است. فاز نرم افزاري در اين مرحله جهت رسيدن به دانش فني توليد محصول، سه فرايند اساسي بايد طي ميشد. 1) شناسايي ميزان و نوع ضايعات كارخانجات لبني و دستيابي به فرمولاسيون مناسب استفاده از ضايعات با خصوصيات شيميايي و فيزيكي متفاوت در جهت ايجاد يك محصول با كيفيت مناسب و با ثبات. 2)بررسي خصوصيات فيزيكوشيميايي ضايعات مختلف لبني شامل ph، آفلاتوكسين، ماده خشك، پروتئين و آلودگيهاي ميكروبي جهت حفظ كيفيت محصول. 3) دستيابي به كريرهاي مناسب جهت خشك كردن فراورده هاي لبني كه عمدتا رطويت بالاي 80 درصد دارند، كه در اين فاز نيز تحقيقات و مطالعات متعددي صورت گرفت تا فرمولاسيون مناسب كرير بدست آيد. فاز سخت افزاري شامل 1) شناخت سيستم¬هاي مناسب خشك كردن كه بتواند با كمترين تخريب در محتواي مواد مغذي فرآورده و هزينه توليد پايين موثر باشد. 2) بررسي سيستم¬هاي مناسب انتخاب شده جهت انتخاب سيستم برتر. 3) بررسي نسبت¬هاي مناسب استفاده از كرير و فرآورده هاي ضايعات لبني در جهت ايجاد بومه مناسب براي عملكرد بهتر دستگاه خشك كن. بررسي آناليز شيميايي محصول توليدي جهت استفاده در تغذيه از مزاياي اين سامانه مي¬توان به:\t 1-\tبا توجه به اينكه حدود 1 تا 5 درصد از شير فرآوري شده در كارخانه¬هاي لبني بصورت ضايات وارد محيط زيست ميگردد، اين دانش فني ميتواند در جهت حفظ محيط زيست و كاهش قيمت تمام شده در كارخانه¬هاي لبني موثر باشد. 2-\tبا توجه با اينكه كشور ما يكي از وارد كننده هاي مواد كنسانتره اي جهت تغذيه دام و طيور است، اين دانش فني ميتواند در زمينه بازگشت ضايعات لبني به خوراك دام، طيور و آبزيان موثر باشد. و سبب افزايش خود اتكايي در صنعت دام و طيور شود. كاربردها: 1-\tكاهش دفع ضايعات در كارخانه هاي لبني 2-\tتوليد مكمل مناسب جهت تغذيه طيور 3-\tتوليد مكمل مناسب جهت تغذيه دام 4-\tتوليد مكمل مناسب جهت تغذيه آبزيان

تاریخ اظهارنامه: 1399/04/22
تاریخ ثبت: 1399/10/02
خلاصه اختراع:

عنوان اختراع دستگاه آزمون سايش سنگهاي ساختماني و نما در مرحله ساب بوده كه در صنعت سنگ ساختماني و نما كاربرد دارد. از آنجائيكه تاكنون آزمايش و يا استاندارد خاصي در مورد سايش لقمه در فرآيند ساب سنگهاي ساختماني و نما وجود ندارد كه منطبق با مكانيزم تريبوسيستم موجود در كارخانه‌هاي فرآوري سنگ باشد، لذا با توسعه اين اختراع مي‌توان به اين مهم دست يافت. از طرفي ديگر، به دليل وارداتي بودن اغلب لقمه‌هاي ساب و همچنين نوسانات بازار در شرايط كنوني، هزينه مصرف لقمه‌هاي ساب در كارخانه‌هاي فرآوري سنگ، افزايش يافته است. لذا ساخت اين دستگاه با اهدافي مانند ارائه شاخصي جديد براي برآورد قدرت سايندگي سنگهاي ساختماني متناسب با ماهيت مكانيزم سايش در كارخانه‌هاي فرآوري سنگ، توسعه استانداردي جديد براي برآورد سايندگي سنگهاي ساختماني با توجه به خروجي بدست آمده از دستگاه و در نهايت، ارائه راه‌كارهاي بهينه‌ در اعمال پارامترهاي عملياتي مرحله ساب، به منظور كمينه‌كردن مصرف ابزار‌‌ ساينده (لقمه‌ها) متناسب با نوع سنگ صورت گرفته است.

تاریخ اظهارنامه: 1389/03/05
مالک/مالکان: سيد هادي حسيني
تاریخ ثبت: 1389/04/26
مخترع/مخترعان: سيد هادي حسيني
خلاصه اختراع:

خلاصه اختراع: موضوع اختراع :دستگاه حفاظتي(lma) در اين دستگاه از كيبورد از يك طرف ديگر به صفحه نمايش وصل مي شود وصفحه نمايش كه براي نمايش رمز مورد نظر مي باشد از يك طرف به صفحه اصلي واز يك طرف به پوشش وصل خواهد شد وبعد از صدور دستور ودرستي رمز كه توسط كيبورد به دستگاه داده مي شود موتور مكانيكي دستگاه شروع به كار كرده وميله وچنگك يا در پوشش را به حركت در مي آورد كه باعث كد كردن وسيله مورد نظر كاربر مي باشد در اين دستگاه كليد قطع و وصل ومدار تغذيه ولامپي كه درستي دستگاه را نشان مي دهد به كار رفته است وقسمتي را نيز بعنوان خنك مننده در اين دستگاه كار گذاشته شده است.

تاریخ اظهارنامه: 1392/07/18
تاریخ ثبت: 1393/10/23
خلاصه اختراع:

يكي از راه هاي به دست آوردن ميزان تخلخل و درجه اشباع ( آب، نفت، گاز) سنگ،استفاده از مقاومت الكتريكي ويژه سنگ است. با داشتن مقاومت الكتريكي ويژه سنگ ها در آزمايشگاه و نمودارهاي Resistivity Log كه از چاه نگاري به دست مي آيند، مي توان به ليتولوژي سازندها پي برد. دستگاه اندازه گيري مقاومت الكتريكي سنگ مخزن، قابليت اندازه گيري مقاومت الكتريكي سنگ درفشارمخزن، به دو روش دوالكترود وچهارالكترود راداراست. همچنين توانايي تشخيص توزيع سيال مخزن درطول محور مغزه (سنگ) به روش الكتريكي رادارد. مدار الكتريكي طراحي شده در دستگاه و استفاده از اسيلوسكوپ براي اندازه گيري ولتاژ و فركانس، باعث افزايش دقت در اندازه گيري مقاومت الكتريكي ويژه سنگ شده است.

تاریخ اظهارنامه: 1391/02/10
مالک/مالکان:
تاریخ ثبت: 1391/08/08
مخترع/مخترعان: سيد هادي حسيني
خلاصه اختراع:

دستگاه به صورتي طراحي شده است كه داراي يك محفظه مكنده مي باشد كه گلبرگ گياه را در آن جمع آوري مي كند در قسمت جلوي دستگاه از سنسور استفاده شده است كه به رنگ گياه حساس است و چنانچه فقط گياه را با مشخصه تنظيم شده حس كند مكنده را فعال مي سازد. قدرت مكنده دستگاه با توجه به نوع گياه قابل تنظيم پيش فرض و تنظيم دستي مي باشد تا در هنگام چيدن به ريشه و ساير قسمت هاي ديگر گياه آسيب نرساند. دستگاه داراي سيستم هوش مصنوعي مي باشد و با استفاده از ميكرو كنترلر قابل ارتقا بوده و بسياري از امكانات ديگر را مي توان بر روي دستگاه اضافه نمود. انرژي دستگاه از باتري خشك 12 ولت تامين مي شود كه اين باتري توسط برق شهر و همچنين سلول خورشيدي قابليت شارژ شدن را دارد كه اين قابليت در جچلايي كه برق نباشد از طريق نور خورشيد مي تواند نياز كشاورز را تامين نمايد. نحوه كار كافيست كاربر لوله رابط را در مقابل گياه گرفته و دستگاه به محض تشخيص درستي رنگ مكش را شروع مي كند حال اگر لوله در محل نامناسب قرار گيرد و در مقابل گلبرگ قرار نگيرد دستگاه هيچ مكشي را انجام نخواهد داد. با استفاده از اين دستگاه ديگر نيازي نيست تا عمل چيدن به صورت حساس و به صورت نشسته انجام شود بلكه كاربر مي تواند در مزرعه راه برود و گلبرگ ها را توسط دستگاه جمع آوري نمايد.

تاریخ اظهارنامه: 1384/07/11
مالک/مالکان: سيدهادي حسيني
تاریخ ثبت: 1385/01/14
مخترع/مخترعان: سيدهادي حسيني
خلاصه اختراع:

موارد یافت شده: 12